månadsarkiv: mars 2015

Äventyrs Julia Lehto

Julia

Hej, Julia Lehto, Äventyr. Vem är du?

Jag är tio år, går i skolan eller är med kompisar. Eller så är jag hemma och spelar Minecraft.

 

Berätta lite om spelet Äventyr.

Det är ett spel som jag och min pappa har gjort. Det började med att vi lekte lite när jag var liten. Äventyr är ett rollspel, man får göra en helt egen figur och jag gillar att man får använda mycket fantasi i det. Det var jag som kom på att vi kunde använda oss av sjöjungfrur och göra en sjöjungfrubok.

 

Har du spelat några andra rollspel?

Mutant och Stjärnornas krig. Jag gillade Stjärnornas krig bäst. Jag har inte bara spelat rollspel jag har spelat jättemånga andra spel hemma., till exempel Legospel, Talisman, olika Catanspel, Zooloretto, Escape the Zobie City, olika Carcassonnespel, Ticket to Ride, Smallwold, Pokémon, Castellan, Super Mario Chess, Munchkin, och Minecraft. Och jättemånga fler. Jag tänker inte nämna alla, det skulle ta för länge.

 

Har du någon hobby?

Samla på My little Pony, och att spela spel.

 

Har du varit på några spelkonvent?

Ja, det har jag. Nordsken och GothCon. Nordsken var min favorit för lajven.

 

Mina favoritspel: Minecraft, Äventyr, Munchkin, Escape the Temple, Carcassonne.

Mina favoritböcker: Sabrina the Teenage Witch, Jakten på Jack, My Little Pony: The Elements of Harmony, Kalle Ankapockets.

Mina favoritfilmer: Rainbow Rocks, Equestria Girls, Divergent, Guardians of the Galaxy, X-Men First Class.

Mina favoritserier: My Little Pony: Friendship is Magic, Äventyrsdags, Totaldrama, Glee,

Husdjur: Fyra katter.

Magitävling!

alkemist

Inför supplementet Trolldom tänkte vi att det passar bra med en liten tävling.

 

Tävlingsregler:

Hitta på en trollformel. Det som krävs är: Namn på trollformeln, samt en beskrivande text på hur den fungerar i spelet. Tänk på att texten inte bör vara för lång, helst inte över 300 tecken om det inte är särskilt motiverat. Skicka in din trollformel genom att kommentera denna post. Inga kommentarer med trollformler publiceras publikt. Vi vill ha ditt bidrag innan den 30:e april (2015).

 

Vinnare:

En vinnare utses av Äventyrs Daniel och Julia Lehto. Det vinnande bidraget publiceras i Trolldom. Vinnaren erhåller ett signerat exemplar av det färdiga supplementet Trolldom när det publicerats senare i år. Vinnaren meddelas senast den sista maj.

 

Publikation:

Även om du inte vinner har du chans att bli publicerad i Trolldom eller här på hemsidan. Vi kan inte erbjuda någon kompensation, men ditt namn kommer att stå med i den färdiga boken. Vi förbehåller oss rätten att redigera inkomna bidrag.